Έκλεισε με νίκη το Λίντο – Υποβιβάστηκε ο Δίας

Μπορεί ο Δίας να πήρε προβάδισμα στο σκορ, όμως το Λίντο έκανε την ανατροπή και έκλεισε με νίκη την χρονιά. Υποβιβάστηκε ο Δίας.

28/04/2024 17:00
27η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

Στατιστικά παίκτη

    53' ΓΚΟΛ Ανετάκης Γεώργιος
Μουζουράκης Μιχαήλ ΓΚΟΛ 65'    
Μαυρής Μηνάς ΓΚΟΛ 87'    

ADVERTISING

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην βρουν κάποια καλή ευκαιρία. Όσο περνούσε η ώρα το Λίντο έπαιρνε την κατοχή της μπάλας με τον Δία να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Παρά τις χαμένες ευκαιρίες ιδιαίτερα των γηπεδούχων το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την συνέχεια.

Στην επανάληψη ο Δίας ανέβασε τις γραμμές του αφού ήθελε πάση θυσία νίκη (σε συνδυασμό με αποτελέσματα) για να πετύχει το… θαύμα της παραμονής. Στο 53′ ο Δίας πήρε προβάδισμα στο σκορ με ωραίο δυνατό σουτ του Ανετάκη έξω από την περιοχή κάνοντας το 0-1.

ADVERTISING

Το Λίντο πίεσε να βρει γκολ ισοφάρισης και το βρήκε με τον Μουζουράκη στο 65′ γράφοντας το 1-1. Αυτό το γκολ έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους που κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο 87′ με την κεφαλιά του Μαυρή, να γράφει το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι η ομάδα του Κώστα Φιλοξενίδη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, ενώ ο Δίας αποχαιρέτησε την κατηγορία…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ