Το «ευχαριστώ» των Τσαγκαράκη – Κουβίδη για την σπουδαία βραδιά της Τυλίσου

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η χοροσπερίδα της Τυλίσου την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ομάδας Ευάγγελος Τσαγκαράκης και ο πρώην πρόεδρος Βασίλης Κουβίδης, με ανάρτηση τους, ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο που έδωσε το παρών στην εκδήλωση και όλους εκείνους που βοήθησαν για να επιτευχθεί με επιτυχία αυτή η σπουδαία βραδιά για την ομάδα.

Ο Ευάγγελος Τσαγκαράκης ανέφερε: «Δεν μπορώ παρά να νιώθω βαθύτατα συγκινημένος σαν Πρόεδρος της Α.Ο.ΤΥΛΙΣΟΥ για την στήριξη όπου και έδειξε ο κόσμος τιμώντας μας με την παρουσία του στην χοροεσπερίδα του Αθλητικού Ομίλου Τυλίσου. Για τους Συγχωριανούς μας αλλά και τους φορείς «Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου, Σύλλογος Γυναικών Τυλίσου, Συνεταιρισμός Τυλίσου» που έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι αγαπάνε την ομάδα και είναι πάντα δίπλα της.

ADVERTISING

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της βραδιάς και ειδικά στον Μέγα Χορηγό μας το ENVY CAFE CLUB και στον Δημήτριο Πιτσικάκη όπου και βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα της Ομάδας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι λίγο για όλα αυτά τα άτομα που βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή της χοροεσπερίδας όπου βοήθησαν από το να μας φέρουν το καταπληκτικό συγκρότημα του κ. Καλλέργη Λευτέρη όπου και μας ψυχαγώγησε με ένα καταπληκτικό τρόπο, την ομαλή διεξαγωγή της βραδιάς αλλά και στην καθαριότητα του προαύλιου χώρου του Γυμνασίου όπου αφιέρωσαν αρκετές ώρες από την προσωπική τους ζωή. Σας Ευχαριστώ πολύ…!!!»

Η ανάρτηση του Βασίλη Κουβίδη: «Νιώθω και εγώ με τη σειρά μου την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο, ώστε η διοργάνωση της χοροεσπερίδας της ομάδας μας να έχει τόση μεγάλη επιτυχία.

Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον απλό κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και ιδιαίτερα τους συγχωριανούς μας, που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα σε κάθε της εκδήλωση.

ADVERTISING

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους εκπρόσωπους των φορέων (Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου, Σύλλογος Γυναικών Τυλίσου, Συνεταιρισμός Τυλίσου) που παρευρέθηκαν σε αυτή την όμορφη βραδιά και στήριξαν για άλλη μια φορά το έργο της ομάδας μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους των προσεχών αυτοδιοικητικών (δημοτικών και περιφερειακών) εκλογών που διασκέδασαν μαζί με την ομάδα μας δείχνοντας την έμπρακτη υποστήριξή τους.

Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω τους χωριανούς μας υποψήφιους και από τους δύο συνδυασμούς, που σχεδόν στο σύνολό τους, παρευρέθηκαν και στήριξαν όχι μόνο με την παρουσία τους, αλλά και με κάθε τρόπο την αγαπημένη μας ομάδα.

ADVERTISING

Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον αγώνα τους και κυρίως τους εύχομαι και μετά τις εκλογές είτε εκλεγούν είτε όχι, να συνεχίσουν να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, αλλά και σε ολόκληρο το χωριό, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, για το καλό του τόπου μας».Click to Hide Advanced Floating Content