Έρχονται απινιδωτές στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Μαλεβιζίου

Ο Δήμος Μαλεβιζίου με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Γιώργο Πιτσούλη, με βασικό θέμα συζήτησης τους απινιδωτές στην περιοχή.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Δήμος Μαλεβιζίου, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού, Μανώλης Πατεράκης και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Βασίλης Παπαδάκης συζήτησαν με τον Γιώργο Πιτσούλη την τοποθέτηση απινιδωτή στους αθλητικούς χώρους του Δήμου αλλά και σε πολυσύχναστα σημεία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Έρχονται απινιδωτές στο Μαλεβίζι στο πλαίσιο του προγράμματος ΖΩΗ της Περιφέρειας Κρήτης

ADVERTISING

Την τοποθέτηση απινιδωτών σε αθλητικούς χώρους καθώς και σε πολυσύχναστα σημεία του Δήμου Μαλεβιζίου συζήτησαν με την Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Γιώργο Πιτσούλη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Μάνολης Πατεράκης και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Βασίλης Παπαδάκης, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΖΩΗ» της Περιφέρειας Κρήτης.

Το πρόγραμμα «ΖΩΗ» στοχεύει στην τοποθέτηση σε πρώτη φάση 270 απινιδωτών τελευταίας γενιάς σε αθλητικούς χώρους και επιλεγμένα σημεία σε όλη την Κρήτη και παράλληλα στην εκπαίδευση των πολιτών και στην παροχή πρώτων βοηθειών σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με την χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε συζήτηση για τα σημεία όπου μπορούν να τοποθετηθούν οι απινιδωτές αλλά και για την προετοιμασία των δράσεων εκπαίδευσης των πολιτών στη χρήση τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ