Ανακοίνωσε Παπαδομιχελάκη ο Αλμυρός!

Παίκτης του Αλμυρού είναι ο Μπάμπης Παπαδομιχελάκης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την διοίκηση του Αλμυρού και τη νέα χρονιά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Γαζίου, η οποία δυναμώνει αρκετά με τις προσθήκες που έχει κάνει έως τώρα.

Μετά τον «Καστέλλο», θέλει και άλλους έξι!

ADVERTISING

Ο Μπάμπης Παπαδομιχελάκης την περασμένη χρονιά ήταν από τους κορυφαίους του Πόρου και παρά τον υποβιβασμό της ομάδα, ο ίδιος ξεχώρισε. Στον Αλμυρό περιμένουν αρκετά από τον ίδιο, ώστε η ομάδα να βρει τον ηγέτη της στην άμυνα, αφού ο Παπαδομιχελάκης μπορεί να το κάνει αυτό με την εμπειρία του και την ποιότητα του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Ο ΓΠΣ Αλμυρός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον δυναμικό αμυντικό Μπάμπη Παπαδομιχελάκη κ τον καλωσορίζει  στην οικογένεια μας. Ο Μπάμπης Παπαδομιχελάκης διακρίνεται για το πάθος του όταν αγωνίζεται, δίνοντας πάντα το 100% και είναι δεδομένο ότι η παρουσία του θα βοηθήσει τα μέγιστα την αμυντική μας γραμμή, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός αλλά και στα άκρα της άμυνας. Θεωρούμε ότι η παρουσία του πολύπειρου κ δυναμικού αμυντικού είναι απαραίτητη στο χτίσιμο της αμυντικής μας γραμμής για την νέα περίοδο.

ADVERTISING

Μπάμπη σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία κ πολλές επιτυχίες».Click to Hide Advanced Floating Content