Θ. Μαυρομάτης: «Δεν αφήνεις εύκολα ένα τέτοιο λιμάνι – Να συνεχίσουμε την εξαιρετική δουλειά»

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του Ρωμανού τα τελευταία χρόνια, μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Ο Θωμάς Μαυρομάτης παρέμεινε για έναν ακόμη χρόνο στον Ρωμανό, αφού έδωσε τα χέρια με την διοίκηση. Ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε ότι ήταν μια εύκολη απόφαση το ναι του, αφού και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν την συνεργασία.

Καρέ ανανεώσεων στον Ρωμανό

ADVERTISING

Ακόμα αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας, υπογραμίζοντας ότι άπαντες θέλουν να συνεχίσουν την καλή δουλειά και την ανάδειξη παιδιών, ενώ για τον ίδιο ανέφερε ότι δεν είναι εύκολο να αφήσεις ένα τέτοιο… λιμάνι.

Συγκεκριμένα για την ανανέωση: «Ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα από την στιγμή που και οι δύο πλευρές θέλαμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Στον Ρωμανό έχουμε κάνει μια εξαιρετική δουλειά και αυτό φαίνεται τόσο στα αποτελέσματα, όσο και στα θετικά σχόλια που παίρνουμε από το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο».

ADVERTISING

Για τον στόχο του Ρωμανού: «Ο Ρωμανός έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι μια δυνατή και υπολογίσιμη ομάδα που τερματίζει στην πρώτη τετράδα.

Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν, αφού θέλουμε να έχουμε μια καλή πορεία μέσα από καλό ποδόσφαιρο και να αναδείξουμε το ταλέντο των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας».

Για τον ίδιο που γράφει την δική του ιστορία στον Ρωμανό: «Από την στιγμή που είμαι καλά και νιώθω καλά θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Ρωμανό. Ο Ρωμανός με γεμίζει έτσι όπως λειτουργεί, αφού και πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και θέλει να βγάλει νέο… αίμα από τις ακαδημίες του.

ADVERTISING

Έχουμε δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα που δύσκολα στις μέρες μας βρίσκεις σε άλλες ομάδες. Δεν έχω κανέναν λόγο να αλλάξω το… λιμάνι αυτό. Γνωρίζω αρκετά παιδιά καιρό, έχουμε φτιάξει ένα καλό κλίμα και ευελπιστώ να βοηθήσω ξανά με όλες μου τις δυνάμεις να έρθουν επιτυχίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ