Γ. Κρητικός: «Ο ΠΑΝΟΜ ανοίγει τα φτερά του τιμώντας τα 50 χρόνια ιστορία του»

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο επίτιμος πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ, Γιάννης Κρητικός, επιβεβαίωσε ότι στον ΠΑΝΟΜ υπάρχουν σκέψεις για να επεκτείνει τις αθλητικές του δραστηριότητες και σε μπάσκετ, βόλευ και στίβο.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στον ΠΑΝΟΜ βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να δημιουργηθούν ομάδες μπάσκετ, βόλεϊ και στίβου με το όνομα ΠΑΝΟΜ, μιας και θα έχουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή. Αυτό στην ουσία επιβεβαιώνει και ο Γιάννης Κρητικός ο οποίος στην ανάρτησή του αναφέρει: «Ο ΠΑΝΟΜ ανοίγει τα φτερά του τιμώντας τα 50 χρόνια ιστορία του και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες (μπάσκετ, βόλευ,στίβος κτλ) . Ύστερα από την ανακοίνωση του κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή μας από τον υπουργό και την ολοκλήρωση σε εύλογο πλέον χρονικό διάστημα των κολουαρ στίβου η διοίκηση του ΠΑΝΟΜ θέλει να κάνει πραγματικότητα το καταστατικό , τιμώντας ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή αλλά  και εκπληρώνοντας το όραμα τους για ένα ενιαίο σωματείο που θα περιλαμβάνει όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

 Δικό μας όραμα μας να δούμε  σε κάθε σημείο του τόπου , τη νεολαία μας να φορά τη μέλισσα στο στήθος και το όνομα του ΠΑΝΟ.ΜΑΛΙΩΝ να γίνεται από τη μία μεριά  ασπίδα  κινδύνων και από την άλλη διέξοδος μέσω  του αθλητισμού. Γνωρίζω ότι η πραγματοποίηση αυτής της σκέψης θέλει οργάνωση αλλά και αγκαλιά από την κοινωνία .Τα πρώτα μηνύματα είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά και βάζουν τις βάσεις . Όραμα, μνήμη, σεβασμός, ιστορία  ας γίνουν τα συστατικά μιας μεγάλης αθλητικής οικογένειας με το όνομα που θα διαφημίζει τον τόπο μας ΠΑΝΟ.ΜΑΛΙΩΝ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content