Η καλύτερη ομάδα παίρνει αυτό που της αξίζει

Μετά τη χθεσινή ισοπαλία στο Χαϊδάρι ο ΠΟΑ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στη Γ’΄Εθνική, καθώς ουσιαστικά μένει μονάχα η μαθηματική επιβεβαιώση της ανόδου του.

Είναι κάτι που δικαιούτα απόλυτα το συγκρότημα του Μηνά Πίτσου. Αφενός γιατί αυτή καθευατή η διαδικασία των μπαράζ ανόδου ανάμεσα σε πρωταθλήτες είναι εκ των πραγμάτων άδικη, αλλά ακόμα και έτσι ο ΠΟΑ έχει αποδείξει την αξία του.

Ο σύλλογος από το Ατσαλένιο έχει καταφέρει σε ένα πολύ δύσκολο μίνι πρωτάθλημα να βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό όλων των αντιπάλων τους οποίους έχει αντιμετωπίσει.  Σημασία όμως δεν έχει μόνο το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο το έχει πετύχει.

ADVERTISING

Οι «πράσινοι» έχουν κληθεί να υπηρετήσουν δύο διαφορετικά στυλ παιχνιδιού στους αγώνες που έχουν δώσει έως τώρα, παίρνοντας άριστα σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Όταν ο ΠΟΑ χρειάστηκε να είναι σφιχτός και να κλείσει την άμυνα του, το έκανε με απόλυτη επιτυχία, όπως για παράδειγμα χθες στο Χαϊδάρι ή στο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών, ενώ ταυτόχρονα μπόρεσε να ανταποκριθεί και στην περίπτωση που χρειάστηκε να σκοράρει περισσότερο από τον αντίπαλο, στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Ποντίων οπού πέτυχε τέσσερα τέρματα.\

Μένει να επιβεβαιωθεί μαθηματικά η επιστροφή του ΠΟΑ στις εθνικές κατηγορίες, εκεί που δηλαδή ανήκει, με στόχο να μην χρειαστεί ξανά να μπει σε τέτοια διαδικασία στο άμεσο μέλλον.Click to Hide Advanced Floating Content