Στ. Περακάκης: «Δεν θα συμμετάσχω σε κανένα «σχήμα» – Μόνο οικονομική η βοήθεια των επιχειρηματιών»

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Εργοτέλη, με τον πρόεδρο της γυναικείας ομάδας Σταύρο Περακάκη, να παίρνει θέση σε όσα ακούγονται.

Εργοτέλης: Αποσύρουν το ενδιαφέρον τους οι επιχειρηματίες λόγω… Βρέντζου

ADVERTISING

Ο κ. Περακάκης, με γραπτή του δήλωσε αποσύρει το ενδιαφέρον του να αναμειχθεί με την επόμενη ημέρα του ανδρικού τμήματος του Εργοτέλη, προσθέτοντας πως βρίσκεται σε σκέψεις και πιθανότητα να αποχωρήσει και από τα ηνία του γυναικείου τμήματος.

Έκανε τον απολογισμό του για τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην γυναικεία ομάδα, αναφέροντας πως μόνος του έτρεξε όλες τις διαδικασίες και ενέργειες για να βρίσκεται ο Εργοτέλης στη θέση που βρίσκεται και να έχει δύο ομάδες στις εθνικές κατηγορίες. Επίσης ανέφερε πως θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα δώσει απαντήσεις.

Όσον αφορά την ομάδα των επιχειρηματιών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ανδρική ομάδα, τόνισε πως προσφέρθηκαν να συνεισφέρουν μόνο οικονομικά, χωρίς να επιζητούν καμία θέση στη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων».

ADVERTISING

Τέλος, ευχαρίστησε τόσο τον Γιώργο Στειακάκη, Γιώργο Βρέντζο αλλά και τον στενό του συνεργάτη Παναγιώτη Πιλαφτσή.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «4 χρόνια, κάτι μήνες, κάτι ημέρες και αρκετά χρήματα.

Τα διέθεσα με πλήρη συνείδηση, όραμα και αγάπη στο αποτέλεσμα. Ποτέ μου δεν «πούλησα» Εργοτελομετρα, προσπάθησα να συνταυτιστώ αλλά πάντα η διαδρομή με έβρισκε μόνο μου και πάντα χαμένο .

ADVERTISING

Πλέον, όπως πολύ σωστά διάβασα, ναι, κατάφερα να φτάσω την γυναικεία ομάδα δεύτερη στον Α Εθνική κατηγορία, έχοντας και πάνω από 6 παίκτριες μας στις Εθνικές ομάδες και έχοντας και την 2η ομάδα στη Β Εθνική κατηγορία. Μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που έχει εκπρόσωπους στις 2 μεγαλύτερες κατηγορίες. Μόνος μου όσο εγωιστικό και αν ακούγεται. Δεν θα σας ξαναγράψω να κουράσω πως και τι. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου και των συνεργατών μου όμως στον Εργοτέλη .

Θα τα πούμε σύντομα όλα εφ’όλης της ύλης σε προγραμματισμένη συνέντευξη όπου θα δώσω απαντήσεις στα κορίτσια μου καταρχήν γιατί πλέον δεν έχω καμία αντοχή και ανοχή ώστε να παραμείνω στην ομάδα, πόσο μάλλον σκεπτόμενος μέχρι και να ηγηθώ του συλλόγου με αυτά που βλέπω, ακούω και διαβάζω.

Σας δηλώνω δημόσια ότι υπό αυτές τις συνθήκες, όπου μέχρι εχθές όλοι ήταν συνταυτισμένοι, δεν προτίθεμαι να δηλώσω υποψηφιότητα ούτε φυσικά να συμμετέχω σε κανένα «σχήμα»

ADVERTISING

Ευελπιστώ σε αυτό το σύλλογο να έρθουν διοικούντες υψηλού βεληνεκούς, γιατί όπως διαβάζω, ζητάμε να στηρίξουν σήμερα άνθρωποι που άφησαν απλήρωτα τα ενοίκια και ρεύματα μέσα στο «σπίτι» μας επι χρόνια, ζημιώνοντας το σωματείο με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, τότε εγώ και οι συνεργάτες μου σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε σε αυτό το ύψος των περιστάσεων.

Ποτέ δε ταυτίστηκα με κανέναν ή με κάποιο σχήμα όπως διάβασα ,η αλήθεια όμως είναι ότι κάποιοι άνθρωποι προσφέρθηκαν να συνδράμουν οικονομικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο επόμενο βήμα χωρίς κανένα ενεργό ρόλο σε καμία διοίκηση, κάτι που δυστυχώς δεν έχω ακούσει ή έχω δει διάθεση από κανέναν από τους λεγόμενους παλιούς παράγοντες .

Για αυτήν άλλωστε τη διοίκηση, εγώ θα ήθελα αμιγώς «Εργοτελίτες» και ανθρώπους που έχουν διάθεση και «μπόρεση» έτσι ώστε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο της Γυναικείας μας ομαδας σε όλο το σωματείο ,με οργάνωση ,διαφάνεια ,σοβαρότητα .

Ο χρόνος ας είναι ο κριτής μας,  εγώ τραβάω γραμμή σήμερα και οποίος θέλει, μπορεί να έρθει να κάνουμε το λογαριασμό.

Ευχαριστώ πολύ τον κο Βρέντζο για τα καλά του λόγια και τη στήριξη του και ειλικρινά τον εκτιμώ, γνωρίζοντας το τι έχει προσφέρει σε αυτό το σωματείο  αλλά σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα  να έχω τη «μοίρα» του ως παράγοντας που ενώ έδωσε τόσα πολλά, χλευάστηκε και αποδοκιμάστηκε από αυτούς τους λίγους που ενώ δεν έχουν βάλει ούτε ευρώ ,πάντα έχουν άποψη .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κο Στειακάκη που παρόλα όσα έχουν προηγηθεί, δε θα ξεχάσω ότι μου έδωσε τη δυνατότητα πριν 4 χρόνια να ηγηθώ της ομάδας αυτής ,όταν με έχρισε και υπεύθυνο της και παίρνοντας την από τα χέρια του πασίγνωστου στο λόφο καταστροφολόγου που λίγο κόντεψε να την διαλύσει (και αυτήν) από κακή διαχείριση και εξαφάνιση κεφαλαίων.

Και τέλος φυσικά θα ευχαριστήσω τον άμεσο συνεργάτη μου κο Πιλαφτσή Παναγιώτη που ήταν πάντα δίπλα μου και στην ομάδα στηρίζοντας την και αγαπώντας την (αν και προερχόμενος απ’ το σωματείο του ΟΦΗ) πολύ περισσότερο από πολλούς άλλους που τερμάτιζαν το λεγόμενο «εργοτελομετρο» αλλά δεν τους είδα ποτέ στο γήπεδο να δουν αγώνα ή να στηρίξουν αυτή την ομάδα .

Παναγιώτη σε ευχαριστώ ειλικρινά για όλη τη στήριξη. Συνεχίζουμε το έργο μας εκτός Εργοτέλη στην δουλειά μας !

Καλή τύχη και καλή συνέχεια».