Ετοιμάζουν κίνηση για τον Εργοτέλη!

Το ενδεχόμενο να εμπλακούν στα διοικητικά του Εργοτέλη, διεκδικώντας μέσω της γενικής συνέλευσης, την εκλογή τους στο διοικητικό συμβούλιο, επιθυμεί ομάδα επιχειρηματιών με «μπροστάρη» τον πρόεδρο της γυναικείας ομάδας Σταύρο Περακάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, ο Υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος κ. Περακάκης μαζί με τον άλλοτε πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Φώτη Τσάλο αλλά και άλλους, επιθυμούν να εμπλακούν στα «κοινά» του Εργοτέλη, αναλαμβάνοντας στην «μετά Στειακάκη εποχή».

Ήδη οι προθέσεις τους έχουν γίνει γνωστές, σχεδιάζουν την επόμενη μέρα και συζητούν με πιθανούς «συμπαίκτες».

ADVERTISING

Στο πλαίσιο αυτό, έχει συζητηθεί ακόμα η «εμπλοκή» παλαιών αλλά και νέων παραγόντων, ενώ έχουν γίνει επαφές και με τον Γιάννη Κάββαλο, ο οποίος βέβαια, αρνήθηκε ευγενικά τη πρότασή τους, καθώς προσωπικοί λόγοι δεν του το επιτρέπουν.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές, καθώς βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με παράγοντες που ενδεχομένως να ενταχθούν και εκείνοι, ενώ ήδη στο διοικητικό σχήμα αναμένεται να βρίσκονται πέραν των Περακάκη-Τσάλου και οι Παναγιώτης Πιλαφτσής, Κωνσταντίνος Τσάλος αλλά και άλλοι, τα ονόματά τους όμως μέχρι στιγμής, δεν έχουν διαρρεύσει...

Υπενθυμίζουμε, η γενική συνέλευση του Εργοτέλη έχει προκηρυχθεί για την Δευτέρα 29 Μαίου 2023 στις 18:00 στο γήπεδο «Ν.Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο.