Εργοτέλης: Αποσύρουν το ενδιαφέρον τους οι επιχειρηματίες λόγω… Βρέντζου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Εργοτέλη, με την Γενική Συνέλευση που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του ιστορικού σωματείου να διεξάγεται τη Δευτέρα 5 Ιουνίου.

Γ. Βρέντζος: «Χαιρετίζω τη πρόθεση του Στ. Περακάκη- Να μην συμπορευθεί με επιτήδειους»

ADVERTISING

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Βρέντζος, με ανάρτηση του, πήρε θέση για το ενδιαφέρον των νέων επενδυτών, με «μπροστάρη» τον πρόεδρο της γυναικείας ομάδας του συλλόγου Σταύρου Περακάκη, όπου αναμειγνύονται επιχειρηματίες, μεταξύ άλλων και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φώτης Τσάλος.

Ο Γιώργος Βρέντζος άφησε τις αιχμές του για την ομάδα των επιχειρηματιών που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την επόμενη ημέρα του σωματείου, κάνοντας λόγο για «επιτήδειους και στοιχηματζίδες», με την ομάδα των επιχειρηματιών, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, μετά τη δήλωση του πρώην προέδρου των «κιτρινόμαυρων», να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τα διοικητικά του Εργοτέλη.

Οι ενδιαφερόμενοι για την επόμενη ημέρα, θα τοποθετηθούν δημόσια, αποσύροντας το ενδιαφέρον τους, αφήνοντας αιχμές για την «εμπλοκή» του κ. Βρέντζου, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ομάδα των Χανίων.