Επανέρχονται Καπία και Αργκιλέσι κόντρα στον Καραϊσκάκη

Η ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας θα υποδεχτεί αύριο (20/01) στις 15:00 τον Καραϊσκάκη Άρτας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League 2, όπου οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στην ιστορία τους, στην Β κατηγορία.

Στα αγωνιστικά επανέρχονται οι Καπία και Αργκιλέσι ενώ οι τραυματίες Αποστολίδης και Σέχου θα παραμείνουν εκτός αποστολής.

Το δελτίο Τύπου της ομάδας: «Αύριο Τετάρτη στις 15.00 ο ΟΦΙ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2 υποδέχεται στο Βουζουνεράκειο τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς σε αυτό το πρωτάθλημα . Θέλει συγκέντρωση για ενενήντα λεπτά αύριο για να έρθει η πρώτη νίκη του ΟΦΙ στην Β Εθνική.
Με σαφή στόχο την παραμονή ο ΟΦΙ , πρέπει να κερδίζει στο Βουζουνεράκειο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Στον αγώνα με τον Διαγόρα έδειξε ότι μπορεί.

Στο μοναδικό αγώνα , στην προιστορία των δύο ομάδων , ο ΟΦΙ τον Σεπτέμβριο του 2018 κέρδισε στο Παγκρήτιο στο Ηράκλειο τον Καραισκάκη με 1-0 σε αγώνα νοκ άουτ για το κύπελο Ελλάδος παρά το ότι ήταν ο ΟΦΙ μία κατηγορία κάτω από τον Καραισκάκη τότε.

Στα αγωνιστικά επανέρχονται οι Καπία και Αργκιλέσι ένω οι τραυματίες Αποστολίδης και Σέχου παραμένουν εκτός πλάνων.
Από κεκτημένη ταχύτητα πήγαμε να γράψουμε αύριο όλοι Βουζουνεράκειο αλλά…
Καλό αγώνα παικταράδες του ΟΦΙ , με την νίκη»