Η αποστολή των Χανίων για το ματς με τον Λεβαδειακό

Τα Χανιά θα αντιμετωπίσουν τον Λεβαδειακό την Τετάρτη (20/01) στις 15:30, στο πρώτο παιχνίδι των Κρητικών μετά από σχεδόν δέκα μήνες, καθώς το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Δόξα Δράμας, αναβλήθηκε.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή της ομάδας για φέτος που θα ταξιδέψει στην Λιβαδειά, στην πρεμιέρα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super Legaue 2.

H αποστολή των Χανίων, απαρτίζεται από τους ποδοσφαιριστές: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Τριανταφυλλάκης, Ανδρέου, Μπραμπίγια, Γιάκος, Κάρλος, Σουντουρά, Μασένα, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτούδης, Ρέντζας, Σωτηράκος, Πλέγας, Φέκκας, Καρτσαμπάς, Τριανταφυλλάκος, Αναστασόπουλος, Καμαρά, Γρομητσάρης, Νίκολιτς, Βρεττός, Δημητριάδης.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Το βράδυ της Δευτέρας (18/01) αναχωρεί η αποστολή της ομάδας μας από τα Χανιά για τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και Καραϊσκάκη.

Η τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση της αποστολής πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο Περιβολίων, υπό δυνατή βροχόπτωση.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής 23 ποδοσφαιριστές:

Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Τριανταφυλλάκης, Ανδρέου, Μπραμπίγια, Γιάκος, Κάρλος, Σουντουρά, Μασένα, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτούδης, Ρέντζας, Σωτηράκος, Πλέγας, Φέκκας, Καρτσαμπάς, Τριανταφυλλάκος, Αναστασόπουλος, Καμαρά, Γρομητσάρης, Νίκολιτς, Βρεττός, Δημητριάδης.

*Αρνητικά ήταν όλα τα νέα τεστ ανίχνευσης covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας».