Χανιά: «Εκφράζουμε την ανησυχία μας για τον ορισμό του Βαγγέλη Μανούχου»

Με ανακοίνωσή τους, τα Χανιά, εκφράζουν δημόσια την ανησυχία τους για τον ορισμό του Βαγγέλη Μανούχου στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Η ανακοίνωση των Χανίων, αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ εκφράζει δημόσια την ανησυχία της για τον ορισμό του διαιτητή Βαγγέλη Μανούχου, του συνδέσμου Αργολίδας, για τον αγώνα της με την ΠΑΕ Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ, που θα διεξαχθεί αύριο, 21/04/2024, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των play-offs του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ανησυχία μας για τον συγκεκριμένο διαιτητή υπήρχε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο ορισμός του, λόγω των πεπραγμένων του σε προηγούμενους αγώνες της Super League 2 και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα Athens Kallithea – Ηλιούπολη (2-1), όπου στις καθυστερήσεις δεν καταλόγισε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της Ηλιούπολης, καθώς και στον πρόσφατο αγώνα των play-offs μεταξύ ΑΕΛ και Λεβαδειακού (2-2), όπου γενικά με τις αποφάσεις του προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Παρόλα αυτά είχαμε αποφασίσει αυτή τη φορά να εκφράσουμε την ανησυχία μας μόνο προς την ΚΕΔ και όχι και δημόσια ως συνήθως, δεδομένου ότι τις προηγούμενες φορές οι φόβοι μας είχαν αποδειχθεί λανθασμένοι.

ADVERTISING

Όμως τις τελευταίες 24 ώρες φθάνουν στα αυτιά μας πολύ ανησυχητικές – μη εξακριβωμένες – πληροφορίες οι οποίες, σε συνδυασμό με τη διαιτησία του κ. Γκορτσίλα στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής μεταξύ της Καλαμάτας και της Athens Kallithea (και τα όσα επακολούθησαν), μας αναγκάζουν να παρέμβουμε δημόσια.

Ελπίζουμε ότι, για ακόμα μια φορά, οι πληροφορίες μας θα αποδειχθούν αβάσιμες και οι φόβοι μας θα διαψευστούν, ώστε μετά τον αγώνα-τελικό κυρίως για τη δική μας ομάδα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να αναγνωρίσουμε όπως κάνουμε πάντα το λάθος μας και να δώσουμε συγχαρητήρια τόσο στον διαιτητή όσο και στην ΚΕΔ. Όμως, για παν ενδεχόμενο, ζητάμε για ακόμα μια φορά την παρέμβαση του κ. Σταύρου Μάνταλου προκειμένου να εφιστήσει την προσοχή στον κ. Μανούχο και γενικά τη διαιτητική ομάδα του αυριανού πολύ κρίσιμου αγώνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ