Η Νίκη Σητείας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ΟΦΙ για την έναρξη του πρωταθλήματος

Η Νίκη Σητείας ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας, η οποία θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην Β κατηγορία και θα είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Λασίθι στην Super League 2.

H ομάδα της Σητείας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους «ασπρόμαυρους», λέγοντας πως είναι επάξιος εκπρόσωπος του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της SUPERLEAGUE-2 θέλουμε να ευχηθούμε στη ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας που θα εκπροσωπήσει το Λασίθι σε αυτό το δύσκολο όσο και παράξενο πρωτάθλημα που καλείται να αγωνιστεί ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! Ο ΟΦΙ τα τελευταία χρόνια είναι επάξιος εκπρόσωπος του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της διαμορφωθήσας κατάστασης λόγω του κορωνοιού , είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει για μία ακόμα φορά . Ελπίζουμε σιγά σιγά να πάρουμε και εμείς λίγο από το οξυγόνο που μας έχουν στερήσει εδώ και ένα χρόνο. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός πεθαίνει και πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».