Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Θ. Τοπούζη

Ο Θανάσης Τοπούζης αποχωρεί μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Κρήτη, λόγω προσωπικούς λόγους και με ανάρτηση του στο Facebook, αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε, τόσο στον Αλμυρό, όσο στον ΟΦΗ και τον Ερμή Ζωνιανών.

Ελεύθερος ο Τοπούζης απο Αλμυρό, αποχωρεί και ο Ιρέμπα

ADVERTISING

Ο έμπειρος επιθετικός, αποχωρεί από την Κρήτη με προορισμό την Θεσσαλονίκη και ευχαρίστησε όλες τις ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή του Αλμυρού, Κώστα Κιάσσο.

Το μήνυμα του Θανάση Τοπούζη: «Μετά από 5 χρόνια στο νησί της Κρήτης, ήρθε η στιγμή λόγω και της κατάστασης που επικρατεί αλλά και για προσωπικούς λόγους, να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη! Ήταν τιμή μου γιατί γνώρισα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους και έκανα αρκετούς φίλους και πάντα θα επιστρέφω στο νησί για διακοπές! Θα έχω πάντα να θυμάμαι την παρουσία μου στην καλύτερη ομάδα του νησιού και μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, τον ΟΦΗ, έστω και λίγο, ενώ θα έχει πάντα μία θέση στην καρδιά μου, η θητεία μου, στον Ερμή Ζωνιανών!

ADVERTISING

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αλμυρού, για τη στήριξη και το σεβασμό στην απόφαση μου σε αυτή! Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Κιάσσο με την άψογη συνεργασία μας και την αμέριστη βοήθεια προς το πρόσωπο μου! Εις το επανιδείν φίλοι μου, καλή χρονιά εύχομαι με υγεία πάνω απ’ όλα!».Click to Hide Advanced Floating Content