Χ. Ορφανουδάκης: «Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Στον πάγκο των Μοιρών θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο Χρήστος Ορφανουδάκης.

Νέος προπονητής στις Μοίρες ο Χ. Ορφανουδάκης!

ADVERTISING

Ο νεαρός προπονητής σε δηλώσεις του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα των Μοιρών, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι μια πολύ καλή πορεία, με την προώθηση ποδοσφαιριστών από τους Νέους Μοιρών.

Τέλος, για τον κόσμο της ομάδας, τόνισε πως θέλει ο κόσμος να βρεθεί δίπλα στην ομάδα, περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

ADVERTISING

Για το νέο βήμα στη καριέρα του με την ομάδα των Μοιρών: «Είμαι χαρούμενος που τη νέα σεζόν θα ανήκω στην ομάδα των Μοιρών. Είναι μια ομάδα που είναι καλά οργανωμένη, οι συνθήκες εργασίας σου επιτρέπουν να δουλέψεις σε πολύ καλό επίπεδο. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δόθηκε, που μου έδειξε η διοίκηση. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα».

Για τους στόχους των Μοιρών στο νέο πρωτάθλημα: «Οι στόχοι της ομάδας είναι να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή πορεία, όπως η ομάδα κάνει τα τελευταία χρόνια και να προσπαθήσουμε να εξελίξουμε τα παιδιά που ήδη υπάρχουν στην ομάδα και κάποιους νέους που θα προωθήσουμε από τους Νέους Μοιρών. Γενικά ο στόχος της ομάδας είναι να βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο, όπως έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και θέλουμε να τερματίσουμε πάνω από την οκτάδα».

Το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας: «Θέλουμε ο κόσμος των Μοιρών να είναι δίπλα μας, περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια. Το στοιχείο που θέλουμε να έχουμε είναι ποιότητα από τους ποδοσφαιριστές και νομίζω πως αυτό θα τους δώσει ένα κίνητρο ώστε να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.