Απ. Παπακώστας: «Τα καταφέραμε παρά τα προβλήματα, μεγάλο μερίδιο ο Ορφανουδάκης – Αφιερώνω ότι καλό έγινε στον Χρ. Χανιωτάκη»

Τον δικό του μίνι-απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε ο Απόστολος Παπακώστας.

Στο σχόλιο του για το νικηφόρο παιχνίδι των Μοιρών με την Χερσόνησο ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην ευστοχία του συνόλου του έναντι του αντιπάλου. Κάνοντας τον απολογισμό του για τη δίμηνη παρουσία στον σύλλογο τονίζει πως η ομάδα τα κατάφερε παρα τις πολλές δυσκολίες, ενώ ποστήριξε πως μεγάλο μερίδιο αναλογεί και στον πρώην προπονητή της ομάδας, Χρήστο Ορφανουδάκη.

Παράλληλα ανέφερε πως το ενδεχόμενο ανανέωσης θα συζητηθεί σύντομα, ενώ έκλεισε με αναφορά στον καλό του φίλο Χρήστο Χανιωτάκη που έφυγε από τη ζωή, στον οποίο αφιερώνει ότι καλό έγινε μέσα στη σεζόν.

Αναλυτικά είπε: «Για το σημερινό παιχνίδι, θα πω ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, σε σχέση με την εποχή. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και στο τέλος νομίζω ότι δίκαια κερδίσαμε αφού ήμασταν πιο εύστοχοι.

Όταν ήρθα στην ομάδα ήταν σε πολύ δύσκολη θέση και παρα τα πάρα πολλά προβλήματα, τα καταφέραμε μια χαρά. Σ’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας.

Επίσης θα ήθελα να θυμίσω ότι μεγάλο μερίδιο για όλα αυτά, αξίζει και ο Ορφανουδάκης, αφού ήταν εδώ όταν χτίστηκε αυτή η ομάδα και πρέπει να πάρει το μερίδιο που του αναλογεί.

Η συμφωνία που έχω με το σύλλογο είναι για αυτούς τους δύο μήνες που είμαι εδώ. Για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας μας, θα συζητήσουμε άμεσα.  Τέλος αυτή η σεζόν για μένα, έχει το ανεξίτηλη στίγμα της απώλειας του φίλου και αδερφού μου, του Χρήστου του Χανιωτάκη και στην μνήμη του, αφιερώνω ότι καλό έγινε μέσα στην σεζόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P