Τίτλοι τέλους για τον Κ. Καλπακίδη! (pics)

Μια τεράστια καριέρα 24 ετών στο παιδικό ποδόσφαιρο και στο κομμάτι των υποδομών, ολοκληρώθηκε για τον Κώστα Καλπακίδη.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω ανάρτησης του στα social media, ανακοινώνοντας την αποχώρηση του από την ενεργό δράση στο τομέα του παιδικού ποδοσφαίρου, ωστόσο λόγω της μεγάλης αγάπης του για το ποδόσφαιρο, θα συνεχίσει να το υπηρετεί από άλλο τομέα.

Στην ανάρτηση του ευχαριστεί όλους όσους τον βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια και στάθηκαν δίπλα του, τις ομάδες που καθοδήγησε από διάφορα πόστα, αλλά και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε.

ADVERTISING

Η ανάρτηση του αναφέρει:

«Μετά τα φιλικά παιχνίδια της Ακαδημίας του ΓΣ Εργοτέλη  με τις  επίλεκτες ομάδες της GEORGIA USYS Αμερικής κλείνω ένα μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας μου στο παιδικό ποδόσφαιρο.

Μετά από  32 χρόνια στο ποδόσφαιρο και 24 από αυτά στην αναπτυξιακή ηλικία νιώθω ότι έζησα ωραίες στιγμές και έδωσα αρκετά στο χώρο με την καθημερινή μου προσπάθεια στο γήπεδο αλλά και την επιστημονική συμβολή με το βιβλίο μου «ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ».

ADVERTISING

Μέσα από την πορεία μου από το Κάντια, Λίντο και Εργοτέλη θέλω να ευχαριστήσω το Χάρη Χνάρη, για την  πρώτη ευκαιρία σαν υπεύθυνο του κέντρου, την οικογένεια Δ. Παπαδόπουλου για την πολυετή συνεργασία αλλά και το Δ.Σ. του ΓΣ Εργοτέλη, ιδιαίτερα τον κ. Μπροκαλάκη Γιάννη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στην ανάθεση της διεύθυνσης της ακαδημίας

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές που δουλέψαμε μαζί , αλλά και στους συναδέλφους άλλων ομάδων, που μέσα από την συνεργασία μας βοηθήσαμε για την εξέλιξη του παιδικού ποδοσφαίρου διότι όταν ένας χώρος εξελίσσεται τότε όλοι γινόμαστε καλύτεροι.

Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και θα συνεχίσω να το υπηρετώ από άλλο τομέα».

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.