Β. Μιχελουδάκης: «Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν αρκεί να το πιστέψεις»

Την ικανοποίηση του για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία αλλά και το νέο στόχο που έχει βάλει μίλησε ο Βασίλης Μιχελουδάκης.

Ο τεχνικός των Κουνάβων δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το μεγάλο κατόρθωμα που πέτυχε η ομάδα του ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του και την διοίκηση, ενώ ξεκαθάρισε ότι το «μυστικό» ήταν το οικογενειακό κλίμα.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Την Κυριακή πετύχαμε τον στόχο που έχουμε θέσει. Από εδώ και πέρα έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια με Γούβες στην έδρας μας και Πήγασο εκτός έδρας. Ο δεύτερος στόχος μας είναι να μην είμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος η προτελευταία ομάδα του ομίλου.

Την Τετάρτη με τις Γούβες θα παίξουμε το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι αποφύγαμε τον απευθείας υποβιβασμό κάτι που πριν δύο μήνες έμοιαζε ακατόρθωτο. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν αρκεί να το πιστέψεις. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά στην διοίκηση και να τονίσω ότι όταν φτιάχνονται όμορφες παρέες μπορούν να πετύχουν τα πάντα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.