Οι «κόποι» του Π. Κουτεντάκη επιβραβεύτηκαν!

Είναι ο άνθρωπος που οργανώνει το πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ με απόλυτη επιτυχία. Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα στον Νίκο Τζώρτζογλου έχοντας βοηθήσει τα μέγιστα για το καλύτερο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 

Ο λόγος για τον Γιώργο – Πλούταρχο Κουτεντάκη. Ο ίδιος έχει αφιερώσει αμέτρητες ώρες με στόχο το καλύτερο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στα γήπεδα του Ηρακλείου και αυτό φαίνεται συνεχώς τόσο με τις παρουσίες του σε αναμετρήσεις όλων των ομάδων, όσο και από τα αποτελέσματα που φαίνονται.

Η μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει ο Πλούταρχος Κουτεντάκης για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο φάνηκε στις εκλογές της ΕΠΣΗ όπου και πήρε 23 ψήφους (τους περισσότερους μαζί με τον Νίκο Τζώρτζογλου) και πλέον επιβραβεύτηκε και από την ΕΠΣΗ αναβαθμίζοντας τις υποχρεώσεις του για την επόμενη τετραετία.

ADVERTISING

Για τον λόγο αυτό μετά και την ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. ο Νίκος Τζώρτζογλου επιβράβευσε τον στενό του συνεργάτη Γιώργο Πλούταρχο Κουτεντάκη δίνοντας του χρέη αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΣΗ…

Σίγουρα είναι μια μεγάλη επιτυχία και “νίκη” για τον ίδιο αφού βλέπει ότι οι κόποι του όλα αυτά τα χρόνια επιβραβεύονται…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content