Το όμορφο μήνυμα του Τζώρτζη

Ο πρόεδρος του Ρωμανού… έριξε τους τίτλους του τέλους για τη φετινή περίοδο.

Η ομάδα της Ελιάς δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τον τίτλο, ωστόσο ο Γιώργος Τζώρτζης έκανε τον απολογισμό του και στάθηκε κυρίως στα κέρδη του συλλόγου από την τρέχουσα σεζόν. Αναλυτικά  η δήλωση του:

«Ο Ρωμανός ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ Ηρακλείου καταλήγοντας στη δεύτερη θέση. Μπορεί να μην καταφέραμε την άνοδο, καταφέραμε όμως να μείνουμε οικογένεια. Παρ’ όλα τα προβλήματα, η διοίκηση και η ομάδα του Ρωμανού κατάφερε όχι μόνο να αποκτήσει τον σεβασμό όλων των ομάδων της κατηγορίας, αλλά κυρίως να υπερκαλύψει τον φετινό στόχο της, που ήταν η σοβαρή αγωνιστική ταυτότητα και η διεκδίκηση της ανόδου στη μεγαλύτερη κατηγορία.

ADVERTISING

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στην προσπάθεια και τον προπονητή, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μαζί πέτυχαν σπουδαίες εμφανίσεις και αποτελέσματα για τον σύλλογο. Η φετινή πορεία μας δε θα ήταν τόσο επιτυχημένη χωρίς τη διαρκή υποστήριξη των φιλάθλων μας, τους οποίους και ευγνωμονώ, όχι μόνο για την ακούραστη παρουσία τους, αλλά και για το φίλαθλο ήθος που επιδεικνύουν στις αντίπαλες ομάδες. Θα ήθελα να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου στους επιχειρηματίες και φίλους της ομάδας μας για τις ευγενικές τους χορηγίες και για τη βοήθεια που προσφέρουν στην ομάδα, όσες φορές κι αν τους έχουμε χρειαστεί.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες και όσους συμβάλλουν στη δημιουργική ανάπτυξη των ακαδημιών μας: Γονείς, αθλητές, προπονητές και υπεύθυνη. Τέλος ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. του Ρωμανού για την όμορφη κοινή πορεία που μαζί ονειρευτήκαμε και υλοποιούμε. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους και όλες να έχουν υγεία με τις οικογένειες τους και πρόοδο σε ό.τι κι αν κάνουν».

 Click to Hide Advanced Floating Content