Με τεσσάρα έκλεισε την χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ ο Ηρόδοτος!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η χρονιά για τον Ηρόδοτο καθώς κατάφερε να κερδίσει με 4-0 τον Ρωμανό στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

21/04/2024 17:00
30η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Ο Ηρόδοτος μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και μόλις στο 5’ είχε δοκάρι, με τον Φραγκουλάκη να επιχειρεί λόμπα λίγο κάτω από το κέντρο με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Σαβουϊδάκη.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 7’ με την κεφαλιά του Γιαννικάκη μετά το φάουλ του Φραγκουλάκη, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Η πίεση του Ηροδότου απέφερε καρπούς στο 10’ όταν μετά από φοβερή κάθετη μπαλιά του Γιαννικάκη στον Γαρεφαλάκη, ο οποίος γύρισε τον Μπάμπη και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

ADVERTISING

Οι παίκτες του Βασίλη Κρασανάκη ήταν εντυπωσιακοί και στο 13’ σκόραραν και δεύτερο γκολ, όταν ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε φάουλ, ο Κανδηλάκης με το κεφάλι πάσαρε στον Μουρτζάκη, ο οποίος από κοντά έκανε το 2-0.

Ο Ηρόδοτος ήταν καταιγιστικός και στο 17’ είχε δεύτερο δοκάρι σε πλασέ του Γαρεφαλάκη.

Δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης απείλησε με φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σαβουϊδάκη.

ADVERTISING

Ο Ρωμανός που προσπάθησε να αντιδράσει από την πίεση του ΑΟΤ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Χίντρι μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού είχε και τρίτο δοκάρι στο 31’ όταν ο Γαρεφαλάκης εκτέλσε κόρνερ ο Κανδηλάκης πήρε την κεφαλιά, όμως σημάδεψε και πάλι το δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ρωμανός απείλησε στην αντεπίθεση με τον Μαρκόπουλο να σουτάρει και τον Ζαφείρη να μπλοκάρει.

ADVERTISING

Στο 42’ ο Ηρόδοτος έχασε ακόμα μια ευκαιρία με το μονοκόμματο σουτ του Φραγκουλάκη, όμως ο Σαβουϊδάκης δύσκολα έδιωξε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρόδοτος μπήκε ξανά δυνατά και στο 56’ πέτυχε και τρίτο τέρμα, όταν ο Μπάμπης σέντραρε και ο Γαρεφαλάκης με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.

Στο 66’ ο Ρωμανός βρήκε γκολ με τον Ιπποκράτη Κομνηνό, ωστόσο ακυρώθηκε για οφσάιντ. Το κερασάκι στην τούρτα για την άνετη επικράτηση του Ηροδότου κόντρα στον Ρωμανό έβαλε στο 74’ ο Γαρεφαλάκης με διαγώνιο σουτ γράφοντας το 0-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ