Β. Βιστάκης: «Ήρθε η ώρα να κάνω στην άκρη, για να πάρουν σειρά οι μικρότεροι σε ηλικία»

Για την φετινή πορεία των Δειλινών, για την απόφασή του να αποσυρθεί αλλά και για την… επόμενη μέρα, μίλησε στο ο Βαγγέλης Βιστάκης!

Ο αρχηγός των «πρασίνων» πήρε την απόφασή, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από αρκετά χρόνια καριέρας ενώ ο ίδιος εξήγησε πως είναι κάτι που είχε πάρει απόφαση από την περσινή κιόλας σεζόν!

Μίλησε για την φετινή πορεία των Δειλινών στην επιστροφή τους στην Α1, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να «απομακρυνθεί» για λίγο από το ποδόσφαιρο, παρά τις προτάσεις που έχει να συνεχίσει από κάποιο διαφορετικό πόστο.

ADVERTISING

Σε ερώτηση για την φετινή σεζόν των Δειλινών στην επιστροφή στην Α1 ο Βαγγέλης Βιστάκης δήλωσε: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά, που τελικά εξελίχθηκε πάρα πολύ καλή για εμάς… Σωθήκαμε εύκολα και συγχρόνως χρησιμοποιήσαμε πολλά νεαρά παιδιά. Έγινε πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και το καλό κλίμα έφερε αυτό το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια μίλησε για την απόφασή του να «κρεμάσει τα παπούτσια του», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μία απόφαση που την είχα πάρει από την περσινή χρονιά, αλλά η άνοδος της ομάδας στην Α1 κατηγορία και με συζητήσεις με τη διοίκηση και τον προπονητή, με έκαναν να συνεχίσω άλλη μία χρονιά… Όλα αυτά τα χρόνια συνδύαζα τη δουλειά μου με την μπάλα και δόξα το Θεό, έκανα γεμάτες χρονιές σε όλες τις ομάδες που πήγα…

ADVERTISING

Νιώθω γεμάτος όλα αυτά τα χρόνια και ήρθε η ώρα να κάνω στην άκρη, για να πάρουν σειρά οι μικρότεροι σε ηλικία που είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου».

Σε ερώτηση για το τι είναι αυτό που κρατάει από την πορεία του στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια ο Βαγγέλης Βιστάκης δήλωσε: «Πέρασα πολλές καλές αλλά και κακές στιγμές στο ποδόσφαιρο. Εγώ σκέφτομαι ωστόσο πάντα τις θετικές στιγμές και τις γνωριμίες που έκανα μέσα από αυτό, όλα αυτά τα χρόνια».

ADVERTISING

Τέλος για το αν σκέφτεται να συνεχίσει στο ποδόσφαιρο από κάποιο άλλο πόστο ο ίδιος δήλωσε: «Έχω ήδη προτάσεις να ασχοληθώ από άλλα πόστα, αλλά η επιθυμία μου είναι να απομακρυνθώ για λίγο και μετά βλέπουμε… Τον πρώτο λόγο ωστόσο τον έχουν τα Δειλινά».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content