64 νέες θέσεις εργασίας στο ΕΑΚΗ μέσω ΟΑΕΔ!

64 νέες θέσεις εργασίας μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ προσφέρει ο ΕΑΚΗ!

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 άνοιξε η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ, σε φορείς του δημοσίου όπως το ΕΑΚΗ, για χρονικό διάστημα 8 μηνών με πλήρη απασχόληση.

Στο ΕΑΚΗ καταφέραμε να εντάξουμε στο πρόγραμμα συνολικά 64 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, με τις προς πλήρωση ειδικότητες/θέσεις να είναι οι εικονιζόμενες στην φωτογραφία.

ADVERTISING

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 11:00.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους γίνεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr (https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/programmata-koinophelous-kharaktera).

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

ADVERTISING

Σημειώνεται τέλος, ότι δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα δεν έχουν οι ωφελούμενοι που συμμετείχαν στις υπ’ αρ. 9/2017, 16/2017, 4/2018, 8/2018, 10/2018, 3/2019 και 4/2020 Δημόσιες Προσκλήσεις του ΟΑΕΔ.

Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου”

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.