Οι Γούβες ευχαρίστησαν τους χορηγούς τους (pics)

Με ανακοίνωση τους οι άνθρωποι των Γουβών ευχαρίστησαν τους χορηγούς για την προσφορά τους στην ομάδα την φετινή αγωνιστική χρονιά, ενώ ενημερώνουν ότι εκδόθηκε το ημερολόγιο της ομάδας για το 2022.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση, οι παίκτες και όλο το επιτελείο του ΠΑΟ Γουβών, θέλει να ευχαριστήσει και δημοσίως όλους εσάς τους ευγενικούς επώνυμους και ανώνυμους χορηγούς, επιχειρήσεις και ιδιώτες που προσφέρετε, σε τακτική βάση ή περιστασιακά, στο αφιλοκερδές άθλημα μας. Με τη δική σας προσφορά, συμβάλετε καθοριστικά στην ύπαρξη αυτής της ποδοσφαιρικής ομάδας. Εκδόθηκε επίσης το ημερολόγιο του 2022 με επιχειρηματίες που χρόνια στηρίζουν και νοιάζονται για το μέλλον της ομάδας.

Παρακάτω έχουμε φωτογραφίες (τυχαία σειρά, όπως τις εμφανίζει το σύστημα) από τους φετινούς μέγα χορηγούς μας, όμως υπάρχουν και χορηγοί οι οποίοι επιθυμούν να μείνουν ανώνυμοι. Σας ευχαριστούμε Τσίχλας – Σιδηρικά, Αφοί Δετοράκη ΟΕ, Αφοί Καλογεράκη-Elli’s Coffee, Αφοί Κρητικόπουλου-Road Trip, Αφοι Μιχαλοπουλου-Coffee Corner, Αφοί Παπαστεφανάκη-Auto Service, Δεττοράκης Κώστας, Κοκκινάκης Βαγγ.-Χατζηπαναγιώτης ΟΕ, Κουτσογιαννάκης Μαν. – Πάμε Πλατείa, Μαυράκης Μαν.-ΕΚΟ, Μπλαβάκη Δέσποινα-Ελαιουργείο, Νικολάντος-Πλακάκια, Σφακιωτάκης Μιχ.-Onar Cafe, Τζωρακάκης Δημ., Τσάλος Γιώργος-Ocean Seaside, Τσάλος Τάκης-SM Αριάδνη, Φουκάκης Ανδρέας, Χαλκιαδάκης ΑΕ, Ξανθάκης Γιάννης, Γιαννουδάκης Γιάννης, Παναγιωτάκης Μαν., Τουφεξή Ειρήνη.

ADVERTISING

Ευχαριστούμε επίσης την ΚΕΔΧ του δήμου μας για όλα όσα έχει προσφέρει στο γήπεδο και στην ομάδα. Ευελπιστώντας στην πρόθεση σας, να συνεχίσετε το ευάρεστο έργο σας, σας ευχαριστούμε ολόψυχα όλους».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content