Λουτσέσκου: «Δεν είναι το δεύτερο αλλά το τρίτο Πρωτάθλημα γιατί το ένα μας το έκλεψαν»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε πανευτυχής στη συνέντευξη Τύπου και επανέλαβε ότι δεν είναι το δεύτερο Πρωτάθλημα που κατακτά με τον ΠΑΟΚ αλλά το τρίτο!

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Ρουμάνος προπονητής είπε αρχικά…

«Νιώθω υπέροχα. Νιώθω χαρά, ευτυχία… Ξεκινήσαμε τη σεζόν με τεράστιο αρνητισμό. Λίγοι μας έδιναν πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή κατάκτησης του τίτλου. Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι, αλλά κάθε παιχνίδι που παίξαμε μας έδωσε κάτι. Μας χαλύβδωσε, μας έδωσε ψυχολογία και μας έμαθε να μην τα παρατάμε ποτέ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του γκρουπ. Φτιάξαμε τη νοοτροπία και δεν σταματήσαμε ποτέ να τα παρατάμε».

ADVERTISING

Ρωτήθηκε για το πιο εντυπωσιακό από τα δύο Πρωταθλήματα που κατέκτησε. «Είναι το τρίτο Πρωτάθλημα γιατί το ένα μας το έκλεψαν και το πήρε η ΑΕΚ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το Πρωτάθλημα, δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έγινε. Το δεύτερο δεν κατάφεραν να μας το πάρουν. Αν κάποιος μπει στο σπίτι σου και σε κλέψει είναι δύσκολο για σένα. Υπήρξε μια τεράστια πηγή αδικίας το οποίο μας έδινε δύναμη. Για σήμερα είναι μια φανταστική μέρα γιατί ήταν πιο δύσκολο αυτό το Πρωτάθλημα. Μαζί με τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη δεν ήταν εύκολο να παίζεις κάθε τρεις-τέσσερις μέρες γιατί σου παίρνει ενέργεια, τα παιχνίδια και τα ταξίδια. Αυτό ανέβασε το επίπεδο δυσκολίας. Το συναίσθημα να νιώσεις περήφανος γιατί γράφεις ιστορία είναι μοναδικό. Πήγαμε στους οκτώ της Ευρώπης, πήραμε το Πρωτάθλημα, αντέξαμε ένα καθεστώς πίεσης σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

 

 

gazzetta.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ