Η Επιτροπή Διαιτησίας δεν ορίζει διαιτητές στο ΠΑΟΚ-ΕΓΟΗ!

Δεν θα ορίσει διαιτητές στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΕΓΟΗ η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ηρακλείου και πλέον την απόφαση διεξαγωγής ή όχι του αγώνα, καλείται να την πάρει η Ένωση, η οποία μπορεί, είτε να αναβάλλει το παιχνίδι, είτε να προσκαλέσει διαιτητές εκτός Νομού Ηρακλείου, έτσι ώστε να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ??????????, η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, είναι αποφασισμένη να «τραβήξει» στα «άκρα» την «κόντρα» με τον ΠΑΟΚ, μετά τις δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού του ΠΑΟΚ Μανώλη Λεμονάκη, ο οποίος έκανε λόγο για «εντεταλμένη παραγγελιά».

Μ. Λεμονάκης: «Άλλη μια εντεταλμένη παραγγελιά εξετελέσθη»

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, έχει καταστεί σαφές, πως η Επιτροπή δεν θα ορίσει διαιτητές, στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΕΓΟΗ αλλά και στα επόμενα του ΠΑΟΚ, έως ότου, επίσημα, ο ΠΑΟΚ ανακαλέσει τις δηλώσεις ή αποστασιοποιηθεί από αυτές, διευκρινίζοντας πως δεν εκφράζουν τη θέση του σωματείου. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, καθώς κινδυνεύει να τιναχθεί στον «αέρα» το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ μετά την «κόντρα» ΠΑΟΚ-Διαιτησίας.

ADVERTISING

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Η Επιτροπή Διαιτησίας ζητά να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μην οριστούν διαιτητές για τις επόμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ»

Έκτακτο Δ.Σ. συγκαλούν στον ΠΑΟΚ, άμεσες οι εξελίξεις

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content