Έκτακτο Δ.Σ. συγκαλούν στον ΠΑΟΚ, άμεσες οι εξελίξεις

Άμεσες θα είναι όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις στο «μέτωπο» που έχει «ανοίξει» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ, καθώς οι Κρουσανιώτες, αναμένεται σύντομα να τοποθετηθούν, μετά την ανακοίνωση της ΕΠΣΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ??????????, ήδη ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Κώστας Μπουμάκης, έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη πλειοψηφία των μελών του διοικητικού συμβουλίου, γνωστοποιώντας τους τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και την απόφασή του, να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να «αντιδράσουν» και η αντίδρασή τους θα είναι μαζική, κάτι που θα το αποφασίσει όμως το διοικητικό συμβούλιο.

ADVERTISING

Βέβαια, είναι εξαιρετικά δύσκολο να διεξαχθεί σήμερα η συνεδρίαση, καθώς ο Κρουσώνας έχει αποκλειστεί από τον χιονιά και δύσκολα κάποιοι εκ των μελών της διοίκησης του ΠΑΟΚ θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε αυτό. Παρ’ όλα αυτά, στον ΠΑΟΚ θέλουν η συνεδρίαση να έχει πλήρη απαρτία και ενδεχομένως για τον λόγο αυτό, οι εξελίξεις να μετατεθούν για την Πέμπτη (26/1).

«Η Επιτροπή Διαιτησίας ζητά να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μην οριστούν διαιτητές για τις επόμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content