Μ. Λεμονάκης: «Άλλη μια εντεταλμένη παραγγελιά εξετελέσθη»

Έξαλλος με το διαιτητικό τρίο είναι ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Μανώλης Λεμονάκης, ο οποίος μέσα από το μίλησε για εντεταλμένη παραγγελία.

Ο επί χρόνια γενικός αρχηγός των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε στο γκολ που δεν μέτρησε για τον ΠΑΟΚ στο 40ο λεπτό, όπου και θα γινόταν το 0-2, τονίζοντας πως λάθη επαναλαμβανόμενα δεν είναι ανθρώπινα, έχουν κάποιο σκοπό.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Σε άλλο ένα ντέρμπι του ΠΑΟΚ, άλλη μια εντεταλμένη παραγγελιά εξετελέσθη.  Ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να κερδίσει σήμερα για κάποιους και έτσι έγινε. Αυτό που θέλατε κάποιοι από την αρχή της χρονιάς να πετύχετε το πετύχατε. Θέλατε τον ΠΑΟΚ εκτός συναγωνισμού και το κατορθώσατε. Ένα γκολ πεντακάθαρο στο 40ο λεπτό όπου ο ποδοσφαιριστής Μπαλάφας καλύπτει όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όλοι το είδαν καθαρό γκολ, εκτός από αυτούς που ήθελαν να μην το δουν. Τελικά λάθη επαναλαμβανόμενα δεν είναι ανθρώπινα, έχουν κάποιο σκοπό. Δυστυχώς για εσάς σε όλα τα παιχνίδια υπήρχαν κάμερες για άλλη μια φορά και κάποιοι εκτεθήκατε. Δυστυχώς για εμάς την επιθυμία κάποιων την εκτελέσατε. Και την επόμενη φορά με το καλό»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content