Σημαντική ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια για τον Εργοτέλη, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Γιώργου Χανιωτάκη, με τον 31χρονο γκολκίπερ να επιστρέφει σε μία ομάδα με την οποία έχει συνδεθεί από τα πρώτα χρόνια της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.
Οι «κιτρινόμαυροι» προχώρησαν σε μία ουσιαστική μεταγραφική κίνηση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, προσθέτοντας στο ρόστερ τους έναν τερματοφύλακα με σημαντική εμπειρία και παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες.
Ο Γιώργος Χανιωτάκης γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1995, έχει ύψος 1,88 μ. και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Γιούχτα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕ Μυκόνου. Στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από τον Αλμυρό Γαζίου και την Επισκοπή.
Η σχέση του με τον Εργοτέλη κρατά αρκετά χρόνια, καθώς το καλοκαίρι του 2014 είχε προωθηθεί από την Κ19 στην πρώτη ομάδα, πριν παραχωρηθεί δανεικός στον Γιούχτα. Μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2019 είχε επιστρέψει ξανά στους «κιτρινόμαυρους», προερχόμενος τότε από την Επισκοπή.
Πλέον, ο Χανιωτάκης επιστρέφει για ακόμη μία φορά στον Εργοτέλη, γνωρίζοντας καλά το περιβάλλον του σωματείου και τις απαιτήσεις του. Η απόκτησή του δίνει μία επιπλέον αξιόπιστη επιλογή στη θέση του τερματοφύλακα, σε ένα σημείο όπου η ομάδα είχε αντιμετωπίσει προβλήματα στις πρώτες αγωνιστικές.
Άλλωστε, ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Θωμάς Γαβαλάς, είχε αναφερθεί πρόσφατα στην ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ, με την απόκτηση του Χανιωτάκη να αποτελεί μία από τις κινήσεις που πραγματοποιούνται προς αυτή την κατεύθυνση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Γ.Σ. Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Χανιωτάκη, ενισχύοντας την ομάδα μας στη θέση του τερματοφύλακα.
Ο 31χρονος γκολκίπερ (γεννημένος στις 23 Ιανουαρίου 1995), με ύψος 1,88 μ., αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα του Γιούχτα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της ΑΕ Μυκόνου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στον Αλμυρό Γαζίου και στην Επισκοπή.
Η σχέση του με την ομάδα μας, ξεκινά από νεαρή ηλικία, καθώς το καλοκαίρι του 2014 προωθήθηκε από την Κ19 στην πρώτη ομάδα του Εργοτέλη, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Γιούχτα. Τον Ιανουάριο του 2019 επέστρεψε στον Εργοτέλη, προερχόμενος από την Επισκοπή, πριν ακολουθήσουν οι επόμενοι σταθμοί της ποδοσφαιρικής του διαδρομής. Γιώργο, καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια του Εργοτέλη!»













































































