Στη Δ. Σιδηρά το έπαθλο «Ευ αγωνίζεσθαι» του ΠΣΑΤ (Vid)

Μετά τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών, βράβευσε την παίκτρια του Εργοτέλη Δανάη Σιδηρά με το έπαθλο «Ευ αγωνίζεσθαι».

Η βράβευση στην Δανάη Σιδηρά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης του ΠΣΑΤ για τη «Γιορτή των Κορυφαίων 2021». Η παίκτρια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ τιμήθηκε με το συγκεκριμένο έπαθλο για την κίνησή της να τηρήσει το “fair play” στον αγώνα με την ΑΕΚ Μεσολογγίου, καθώς διαπιστώνοντας ότι μια παίκτρια της αντίπαλης ομάδας ήταν τραυματισμένη στον αγωνιστικό χώρο, δεν σκόραρε παρότι ήταν σε προφανή θέση, βγάζοντας την μπάλα άουτ, ώστε να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στην αντίπαλό της.

Τη βράβευση της Δ. Σιδηρά έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με την αθλήτρια του Εργοτέλη να τονίζει κατά την παραλαβή του βραβείου: «Ευχαριστώ πολύ τον ΠΣΑΤ που επέλεξε να με τιμήσει ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της χώρας μας . Αυτό το βραβείο μπορώ να πω πως είναι καλύτερο από κάθε γκολ που μπορούσα να βάλω. Σας ευχαριστώ πολύ»