Το ευχαριστώ του Πόρου στον Άρη Σούδας για την φιλοξενία

Με ανακοίνωση του ο Πόρος ευχαρίστησε θερμά την ομάδα του Άρη Σούδας για την άψογη φιλοξενία στο παιχνίδι της πρεμιέρας στην Γ' Εθνική.

Μάλιστα οι "μπλε" αναφέρουν ότι ήταν από τις καλύτερες φιλοξενίες που είχε συναντήσει στα τρία χρόνια που βρίσκονται στην Γ' Εθνική.

Η ανακοίνωση του Πόρου, αναφέρει: "Ο Α.Ο. Πόρου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση και τους ανθρώπους του φίλου σωματείου του Άρη Σούδας για την απίθανη φιλοξενία που επιφύλαξαν στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας την Κυριακή (24/10) στη Σούδα. Μία από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη φιλοξενία που έχει γνωρίσει ο Πόρος μέχρι σήμερα στον τρίτο χρόνο παρουσίας του στη Γ' Εθνική. Με τους ανθρώπους της Σούδας επιβεβαιώθηκε ότι μας ενώνουν πάρα πολλά και ήμασταν αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στη Σούδα μέχρι την αναχώρησή μας, νιώσαμε... σκλαβωμένοι από την υποδοχή και την αντιμετώπιση που τύχαμε.

ADVERTISING

Η Κρήτη ξέρει να στέλνει μηνύματα φιλοξενίας και πολιτισμού και αυτό το νιώσαμε απόλυτα στη Σούδα. Ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα στο φίλο σωματείο του Άρη Σούδας και να είναι σίγουροι άπαντες ότι και η δική μας φιλοξενία στο παιχνίδι του β' γύρου στο Ηράκλειο θα είναι εξίσου πάρα πολύ υψηλού επιπέδου".