Αλμυρός: «Τέτοιες φιλοξενίες, προάγουν τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό»

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν οι άνθρωποι του Αλμυρού, για σύσσωμη την ομάδα της Σαντορίνης, μετά τη φιλοξενία που τους παρείχαν στο νησί των Κυκλάδων, με την ομάδα του Γαζίου, με ανακοίνωσή της, να εκφράζει τις ευχαριστίες της.

Ο Αλμυρός, με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Σαντορίνης, ενώ τους εξυμνεί για τη προσπάθειά τους, τονίζοντας, πως θα πρέπει οι τοπικοί φορείς να στηρίξουν τη προσπάθεια αυτή, γιατί η ομάδα αξίζει να αγωνίζεται υψηλότερα, ενώ δεσμεύτηκε σε ανάλογη φιλοξενία στη Κρήτη.

Άψογη η φιλοξενία της Σαντορίνης

Η ανακοίνωση του Αλμυρού, αναφέρει: «Η διοίκηση του Αλμυρού, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει σύσσωμο το ποδοσφαιρικό σωματείο της Σαντορίνης για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν, ιδιαίτερα τους διοικούντες, αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Τέτοιες φιλοξενίες, προάγουν τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Επίσης, συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν, κάτω από αντίξοες συνθήκες, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει ένα ποδοσφαιρικό σύνολο, το οποίο αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα και σύσσωμο το νησί και ιδιαίτερα οι τοπικοί φορείς, θα έπρεπε να βρίσκονται δίπλα τους, γιατί αξίζουν να αγωνίζονται υψηλότερα.

Ευχόμαστε στη διοίκηση της Σαντορίνης, επίτευξη των στόχων τους, σύντομα να λυθεί το γηπεδικό πρόβλημα και δεσμευόμαστε σε ανάλογη φιλοξενία στη Κρήτη».

Ήττα στο φινάλε για τον Αλμυρό στη Σαντορίνη

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.