Το μυαλό στην ΑΕΚ!

Ο ΟΦΗ αφήνει πίσω του το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στρέφοντας την προσοχή του στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στο “Γεντί Κουλέ”.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με της Τρίτης, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Σουρνάκης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για την εντός έδρας κυριακάτικη (31/1) αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, πρόγραμμα ενδυνάμωσης, άσκηση μεταβιβάσεων και άσκηση κατοχής σε μικρούς χώρους.

Ο Γιώργος Σουρνάκης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης, με τους Adil Nabi και Vajebah Sakor να κάνουν θεραπεία, ενώ ο Ricardo Vaz ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο, Πέμπτη (28/1), έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στην οποία θα συμμετέχουν μόνο όσοι δεν ήταν στην βασική ενδεκάδα στο ματς με τον Αστέρα.