Τι λέει ο Βασίλης Κρασανάκης για την πρεμιέρα και το πρόγραμμα του Πόρου

Το σχόλιο του προπονητή του Πόρου για το ντέρμπι με τον Ηρόδοτο στο ξεκίνημα, την κλήρωση, αλλά και για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 11 Οκτωβρίου.

Ο προπονητής του Πόρου, Βασίλης Κρασανάκης, σχολίασε την πρεμιέρα, το πρόγραμμα και την σέντρα στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Κρασανάκη στη σελίδα της ομάδας του Πόρου στο Facebook:

“Η πρεμιέρα μας επιφύλασσε μια δυνατή αναμέτρηση με την ομάδα του Ηροδότου! Σαν Πόρος δεν μας απασχολεί τόσο ο αντίπαλος (διότι σε ένα πρωτάθλημα όλοι θα παίξουν με όλους αργά ή γρήγορα) αλλά το να είμαστε στην πρεμιέρα έτοιμοι σωματικά και ψυχικά!

Σαν ομάδα, το κάθε ματς θα το αντιμετωπίζουμε, με την ίδια σοβαρότητα και τον ίδιο σεβασμό απέναντι στον κάθε αντίπαλο που συναντάμε, καταστρώνοντας τα πλάνα μας ανάλογα με τις παικτικές ιδιαιτερότητες της κάθε ομάδας. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και ο δρόμος μακρύς, και νομίζω ότι αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε είναι η διάρκεια σαν ομάδα!

Η πρεμιέρα έχει οριστεί στις 11/10, μπορεί να αργεί και οι ομάδες να έχουν ταλαιπωρηθεί, ιδιαίτερα αυτές των Χανίων και Ηρακλείου λόγω του lockdown, αλλά τουλάχιστον πλέον έχουμε κάτι χειροπιαστό για να οργανώσουμε την δουλειά μας από δω και πέρα!

Εύχομαι να είναι ένα όμορφο και ποιοτικό πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα στα σωματεία, να δημιουργηθούν οι συνθήκες για τον κόσμο να έρθει στα γήπεδα να δει τα παιχνίδια, και τέλος για την ομάδα μου, τον Πόρο να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει σαν σωματείο!”