Θετική η κυβέρνηση για επιχορήγηση τεστ covid σε ομάδες Γ’ Εθνικής και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων!

Την αισιοδοξία ότι θα επιχορηγήσει η κυβέρνηση τα τεστ covid σε ομάδες της Γ’ Εθνικής και Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων εκφράζουν κύκλοι της ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου, έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα αυτό προκειμένου οι ομάδες να πάρουν επιχορήγηση από το κράτος όλα τα τεστ πριν τις αναμετρήσεις για να μπορέσει να βγει μια πολύ παράξενη χρονιά.

Μάλιστα ο ίδιος είχε επικοινωνία και με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Κικίλια, παίρνοντας θετικά δείγματα για την πρόταση αυτή. Τώρα όσον αφορά την συνάντηση με τον κ. Βορίδη για επαγγελματικούς λόγους δεν έγινε το απόγευμα της Δευτέρας με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως σήμερα ίσως γίνει.

Το κόστος πάντως των τεστ για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και την Γ’ Εθνική ανέρχονται στις 85.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η επιστροφή στις προπονήσεις για τις ομάδες, ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και η επιχορήγηση της κυβέρνησης στα τεστ covid.