Συνεδρίασε η ΕΠΣΗ και περιμένει την απόφαση Λοιμωξιολόγων-Κυβέρνησης!

Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 27 Ιανουαρίου η ΕΠΣΗ με αρκετά μέλη της Ένωσης μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου και υπήρξε ενημέρωση από τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου προς τα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης σχετικά με μέλλον των πρωταθλημάτων.

Στην ουσία υπήρξε διάλογος προκειμένου να συζητηθούν τα μέχρι σήμερα γεγονότα, αλλά και ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου, για τις επαφές που ο ίδιος έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Όπως έγινε γνωστό στη συζήτηση των μελών της Ένωσης, περιμένουν τις εξελίξεις της Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, όπου και θα συνεδριάσουν οι ειδικοί παρουσία και του Νίκου Χαρδαλιά και αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σχετικά με το μέλλον των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων αλλά και της Γ Εθνικής.

Μάλιστα αποφασίστηκε νέα συνεδρίαση μεταξύ όλων των μελών της ΕΠΣΗ για την ερχόμενη Παρασκευή και ώρα 18:00.

Σίγουρα το «πλάνο» που έχουν στην ΕΠΣΗ στη παρούσα φάση, είναι πως σε περίπτωση που επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις και οι αγώνες, τότε θα δοθεί ένα διάστημα περίπου 20 ημερών στις ομάδες για να προετοιμαστούν, ωστόσο όλα θα κριθούν από την απόφαση Λοιμωξιολόγων και Κυβέρνησης.