Σταδιακά θα επηρεάσει την Γ’ Εθνική η κατάργηση της FL!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμτπης την κατάργηση της Football League, ωστόσο στην ΕΠΟ δεν το συνδυάζουν με την μη διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος, την ώρα που πηγές τονίζουν ότι σταδιακά θα επηρεάσει και την Γ’ Εθνική η απόφαση αυτή.

Η Football League φαίνεται να ρίχνει…αυλαία μιας και το απόγευμα της Πέμπτης γνωστοποιήθηκε πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού είναι διατεθειμένος να την καταργήσει. Πάντως άνθρωποι της ΕΠΟ δεν το συνδυάζουν με την φετινή χρονιά όπου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημα, αφού και οι ίδιοι περιμένουν περισσότερες πληροφορίες για την απόφαση αυτή.

Το χρονικό που θα καταργηθεί η Football League δεν έχει γίνει γνωστό, οπότε για φέτος θεωρείται απίθανο να μην γίνει το πρωτάθλημα παρότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα λόγω πανδημίας.

Τώρα κατά πόσο θα επηρεάσει την Γ’ Εθνική και τον Κρητικό όμιλο, πηγές από την ΕΠΟ αναφέρουν ότι η κατάργηση της Football League θα επηρεάσει ναι μεν την κατηγορία, όχι όμως άμεσα, αφού ότι και να αποφασιστεί θα γίνει σταδιακά και με σωστές αποφάσεις

Σίγουρα οι επόμενες ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μέλλον των κατηγοριών που επηρεάζονται από την απόφαση Αυγενάκη, ωστόσο άπαντες τώρα έχουν στραμμένο το βλέμμα στις ανακοινώσεις της Παρασκευής…