Σ. Ανωγειανάκης: «Στο β΄ μέρος κυριαρχήσαμε σε όλες τις γραμμές του γηπέδου»

Σε δηλώσεις του για το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Ανθεστίωνα ο προπονητής του ΑΟΤ, Στέλιος Ανωγειανάκης, στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο ενώ εξήγησε πως στο πρώτο μέρος ο αντίπαλος έβαλε δύσκολα στο πρώτο μέρος.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη όπου ήρθε μέσα από σημαντικά προβλήματα, αφού πέρα από τις απουσίες κάναμε και δύο αναγκαστικές αλλαγές. Η πρώτη στην προθέρμανση του αγώνα όπου ο Κουτεντάκης Τίτος έπαθε διάστρεμμα και μας άλλαξε τα σχέδια και η δεύτερη στο 47΄ με τον τραυματισμό του Κουρουθιανάκη.

Παρόλα αυτά βρήκαμε λύσεις και πήραμε μία δίκαιη νίκη, αν και ο αντίπαλος μας έβαλε δύσκολα στο Α΄ ημίχρονο αλλά ευτυχήσαμε να έχουμε τον τερματοφύλακά μας σε πολύ καλή μέρα όπου και μας κράτησε μέσα στο παιχνίδι σε αυτό το διάστημα ο αντίπαλος δικαιούταν ένα γκολ.

Στο β΄ μέρος αν και δεχτήκαμε το γκολ, κυριαρχήσαμε σε όλες τις γραμμές του γηπέδου ανεβάζοντας στροφές, βγάζοντας περισσότερο πάθος και συγκέντρωση δημιουργώντας αρκετές φάσεις και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Παπαδάκη όπου πέτυχε χατ – τρικ ήρθε αυτή η νίκη».