«Πέρασαν» και οι βοηθοί τα τεστ

H διαιτησία της ΕΠΣ Ηρακλείου επιβεβαιώνει το υψηλό της επίπεδο, καθώς μετά τους διαιτητές 3ης και 4ης Κατηγορίας, ήταν η σειρά των βοηθών διαιτητών να συμμετέχουν στα τεστ της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Άπαντες ήταν άψογα προετοιμασμένοι και πέρασαν με επιτυχία τις αγωνιστικές δοκιμασίες, με την ηρακλειώτικη διαιτησία να καταγράφει συνολικά εξαιρετικές επιδόσεις καθώς συμμετείχαν 19 διαιτητές και βοηθοί και τα κατάφεραν όλοι!

Το βράδυ της Παρασκευής στο στάδιο Σχηματαρίου συμμετείχαν στα τεστ των βοηθών διαιτητών 3ης Κατηγορίας (Γ’ Εθνική) οι: Δασκαλάκης Ι., Καούρας, Μάτσας, Σφακιανάκης Δημ., Τσαμπουράκης, Δρακουλάκης και Γωγώ Σιγανού.

Σήμερα το πρωί έγιναν τεστ στο στάδιο Γαλατσίου για τους υποψήφιους βοηθούς διαιτητές 3ης Κατηγορίας (Γ’ Εθνική) με την ΕΠΣΗ να εκπροσωπείται από τους Μπλαβάκη, Αλεξ. Βισκαδούρο και Κατσογιάννη. Και οι τρεις πέρασαν με μεγάλη άνεση τα τεστ και αναμένεται η αξιολόγησή τους στον πίνακα βοηθών της Γ’ Εθνικής.

Με ανακοίνωση της, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και η Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣΗ συγχαίρουν όλους τους επιτυχόντες και εύχονται μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.