Όλη μέρα στο γήπεδο ο «στρατιώτης» Ιάκωβος

Τον δικό της… Γολγοθά ανεβαίνει η ΑΕΚατσαμπά «Di Babbo Climatecnica» μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη περιοχή του Καρτερού, με τη συμβολή φίλων της ομάδας να είναι καθοριστική, αυτή όμως που είναι άξια αναφοράς δεν είναι άλλη, από την συμβολή του πιστού «στρατιώτη» Ιάκωβου Καλή.

Ο κύριος Ιάκωβος όπως τον αποκαλούν όλοι στον Κατσαμπά και στον Καρτερό, αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους πιο πιστούς «στρατιώτες» της ομάδας, βρίσκεται πάντα εκεί, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές και βοηθάει παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, σε πολλές εργασίες που γίνονται ανά διαστήματα στο γήπεδο και όχι μόνο.

Είναι από τους ανθρώπους που αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο τους χρόνο, για την αγαπημένη τους ομάδα και αυτό κάνει και τις τελευταίες τρεις ημέρες. Νωρίς το πρωί πάει στον Καρτερό και αργά το βράδυ φεύγει, κάνοντας ότι είναι δυνατό με τα δικά του χέρια, για να μπορέσει να επανέλθει το γήπεδο στην αρχική του κατάσταση.

Το έργο του είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλο και η προσφορά του τεράστια σε κάθε δύσκολη στιγμή της ΑΕΚ.

Πέραν του Ιάκωβου πάντως, από κοντά «ακολουθούν» και νέα πρόσωπα, όπως ο Μάνος Μαθιουδάκης, φίλος της ομάδας που φέτος εντάχθηκε και στη διοίκηση και τις τελευταίες ημέρες, «τρέχει» ασταμάτητα βοηθώντας τα μέγιστα…