Ο ΠΟΑ η μόνη Ηρακλειώτικη ομάδα χωρίς ισοπαλία, στη Γ Εθνική!

Οι ομάδες της Γ Εθνικής κατάφεραν να αγωνιστούν μόλις τέσσερις αγωνιστικές μέχρι τη διακοπή ωστόσο αρκετές ήταν εκείνες που εντυπωσίασαν.

Με το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής να έχει μπει στον…πάγο και τη χώρα να έχει τεθεί σε γενικό καθεστώς Lockdown, οι ομάδες περιμένουν το πότε θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ωστόσο δημιουργήθηκαν κάποια αξιοσημείωτα στατιστικά.

Συγκεκριμένα ο ΠΟΑ ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, είναι η μόνη Ηρακλειώτικη ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς ισοπαλία.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Αντώνη Ανδρουλάκη, επικράτησε στην πρεμιέρα της Νεάπολης με 0-2, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική γνώρισε την ήττα στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι με τη Δαμάστα με 1-3. Στη συνέχεια ωστόσο μέτρησε δύο νίκες κόντρα σε Ηρόδοτο και Άρη Ρεθύμνου φτάνοντας τους 9 βαθμούς και έτσι είναι η μόνη Ηρακλειώτικη ομάδα χωρίς ισοπαλία.

Αλμυρός, Δαμάστα, Ηρόδοτος και Πόρος μετρούν από μία ισοπαλία, ενώ ο Γιούχτας δύο φορές στο φετινό πρωτάθλημα έφυγε με τον «ένα» βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.