Ν. Λουμπάκης: «Ο Ηρόδοτος είναι μια ιστορική ομάδα της Κρήτης»

Τους λόγους που πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στον Ηρόδοτο, αλλά και τους στόχους του για φέτος εξέφρασε μέσα από το Grandsport.gr ο Νίκος Λουμπάκης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ανακοινώθηκε από την ομάδα της Αλικαρνασσού και στην συνέχεια σε δηλώσεις του τόνισε πως η φιλοσοφία του ταιριάζει με την ιστορία της ομάδας.

Συγκεκριμένα ανέφερε για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής: “Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα λόγο και των ειδικών συνθηκών που περνάμε όλοι μας, πιστεύω θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό καθώς για όλες τις ομάδες ο κάθε αγώνας θα είναι «τελικός» λόγο και της μικρής διαρκείας του πρωταθλήματος”.

Για τον Ηρόδοτο: “Ο Ηρόδοτος είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του Ηρακλείου και της Κρήτης και είναι «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί, είμαι έτσι και εγώ σαν άνθρωπος, οπότε ήρθε και η συμφωνία. Ακόμα πιο εύκολο για εμένα ώστε να αποφασίσω να συνεχίσω στον Ηρόδοτο  ήταν το γεγονός, ότι βρίσκεται στην ομάδα ο Γιάννης Κοιλιάρας που μας συνδέει αδελφική φιλία πολλά χρόνια τώρα. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους και εύχομαι να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί”.