Με Στάικο η προπόνηση του ΟΦΗ!

Με τον Πασχάλη Στάικο να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/10) η προπόνηση του ΟΦΗ. Θεραπεία έκαναν Νέιρα και Ναμπί.

Εκτός προπόνησης οι διεθνείς Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης και Απόστολος Διαμαντής, ενώ αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: «Με τον Πασχάλη Στάικο να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/10) η προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης και Felipe Souza. Ο Juan Neira έκανε θεραπεία, όπως και ο Adil Nabi.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Nazareno Solis και Νίκος Μαρινάκης. Oι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης και Απόστολος Διαμαντής.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής και ένα κομμάτι αερόβιας προπόνησης.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο, Τρίτη (13/10), στις 09:00 το πρωί».