Εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα το Λίντο, 1-0 το Άλογο Μαλεβιζίου

Το Λίντο με γκολ του Παπάζογλου στο 47′, επικράτησε του Άλογο Μαλεβιζίου με 1-0 και εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”431128″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”431128″]

Ένα δυνατό παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου, με το Λίντο να επικρατεί με 1-0 και να φτάνει στους 40 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, με το Άλογο των πολλών απουσιών να δείχνει καλή εικόνα, το ίδιο και το Λίντο, με τον Κώστα Φιλοξενίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ φέτος και ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες του αγώνα.

Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα, με το Λίντο να βρίσκει γκολ στο 47′ με τον Παπάζογλου, μετά από αδράνεια της άμυνας, με το Άλογο Μαλεβιζίου να προσπαθεί να αντιδράσει, έχοντας τις στιγμές του, ενώ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να βρουν άλλα δύο τέρματα σε ευκαιρίες του Φρέσκου, ο οποίος αστόχησε σε κενή εστία και του Βαρδάκη, με το σκορ μέχρι το φινάλε να μην αλλάζει και το Λίντο να επιστρέφει στις νίκες.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”431128″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Συγκινητική στιγμή: Ο Θανάσης Γεωργίου δάκρυσε τιμώντας τον Μύρωνα Σηφάκη (pics)

Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ήταν η τελετή λήξης του 3ου...

Μ. Σάλιακας, Ν. Καρέλης και Μ. Τζανακάκης στην γιορτή του Αγίου Ιωάννη

Τρεις από τους κορυφαίους ηρακλειώτες ποδοσφαιριστές βρέθηκαν το βράδυ...