Μ. Καλυκάκης: «Έμεινα ευχαριστημένος από την ομάδα μου»

Ο προπονητής της Βόνης, Μιχάλης Καλυκάκης, μίλησε στο grandsport.gr για την ισοπαλία της ομάδας του με σκορ 1-1, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Χερσόνησο.

Δεν «χ»άρηκαν οι νεοφώτιστες

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, έμεινε ευχαριστημένος από την ομάδα του, ενώ στάθηκε στις δυσκολίες που έτυχαν στην ομάδα του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, όπου ίσως και να του στέρησαν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο grandsport.gr: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι, ανοιχτό και από τις δύο ομάδες, που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος που βρισκότανε στο γήπεδο. Είμαστε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, δεδομένου τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές πριν το μισάωρο.

Μπορούσαμε και κρατήσαμε την ισορροπία σήμερα και ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, με βάση τις ευκαιρίες που είχαμε. Ήταν μία πρεμιέρα και πάντα στις πρεμιέρες είναι δύσκολα, ειδικά για εμάς που είμαστε και νεοφώτιστοι.

Έμεινα ευχαριστημένος από την ομάδα μου, εμείς κοιτάμε μπροστά, προχωράμε, να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας που είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και εύχομαι στη Χερσόνησο καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».