Κ. Γαλανός: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ανατροπή που κάνανε»

Για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Τηγανίτη, στη νίκη με 6-3 για τον Ηρακλή Νιπιδιτού, μίλησε στο grandsport.gr, o προπονητής, Κυριάκος Γαλανός.

Ο τεχνικός του Νιπιδιτού, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για την σημαντική ανατροπή που κάνανε, ενώ τόνισε πως οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές χρείαζονται ακόμη δουλειά ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι με πάρα πολλά γκολ, δυστυχώς όμως για ακόμη μία φορά όπως το πρώτο παιχνίδι, οι γραμμές μας ήταν μακριά, εμείς μάλλον υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ, όμως παρόλα αυτά δεν το βάλαμε κάτω.

Έχουμε γρήγορους παίκτες και καλούς, όπως ο Σπύρος (σ.σ. Βιολάκης) που πέτυχε πέντε γκολ. Θέλουν δουλειά ακόμα τα καινούργια παιδιά, προχωράμε, η ομάδα είναι καινούργια, θέλουμε να γίνει όπως το θέλουμε εμείς, δεν είμαστε 100% έτοιμοι, ελπίζω όμως πως στο επόμενο ματς θα είμαστε όπως θέλουμε.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ανατροπή που κάνανε, ήθελε μεγάλη προσπάθεια, είχαν τα ψυχικά αποθέματα. Συγχαρητήρια που γυρίσανε το ματς, αυτή η ανατροπή θα μας κάνει να πάρουμε τα πάνω μας. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Τηγανίτη για την προσπάθεια».