Κ. Γαλανός: «Όποιος θέλει πρωτάθλημα να πάρει άλλο προπονητή»

Αρκετά απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά την ήττα με 6-2 από την Δόξα Ηρακλείου, ο προπονητής του Ηρακλή Νιπιδιτού, ο οποίος υπέβαλε στη διοίκηση της ομάδας, την παραίτηση του.

Υπέβαλλε την παραίτηση του ο Κ. Γαλανός

Ο τεχνικός του Ηρακλή Νιπιδιτού, αρχικά στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και στα λάθη της άμυνας του, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα να δεχτεί βαριά ήττα, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, υποβάλλοντας την παραίτηση του και τόνισε πως όποιος θέλει πρωτάθλημα να πάρει άλλο προπονητή και πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί υπάρχει αυτή πίεση φέτος από την διοίκηση του σωματείου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Δύσκολο αποτέλεσμα και άδικο, πιέζαμε, ισοφαρίσαμε, βάλαμε δύο ωραία γκολ, έγιναν κάποια λάθη στην άμυνα, τα οποία μας στέρησαν τη νίκη. Η μπάλα παιζόταν στο μισό γήπεδο, η Δόξα Ηρακλείου «χτυπούσε» στην κόντρα και με τα τραγικά λάθη της άμυνας χάσαμε. Για ακόμη μία φορά δεν ήμασταν σοβαροί, δεν σοβαρευτήκαμε στο 3-2, μετά ήρθε το 4ο γκολ, μετά το 5ο και μετά το 6ο.

Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, το «μπαλάκι» πλέον είναι στη διοίκηση καθώς εγώ υπέβαλα την παραίτηση μου, διότι εγώ στις δηλώσεις μου δεν είπα ποτέ πως πάω για πρωτάθλημα, εγώ θέλω μία ομάδα δυνατή, να παίρνει τα παιχνίδια και να τερματίζει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην κατηγορία.

Όποιος θέλει πρωτάθλημα να πάρει έναν άλλο προπονητή, που να μην έχει πίεση, να πάρει παίκτες για πρωτάθλημα, εγώ έχω παιδιά τα οποία παίζουν καλό ποδόσφαιρο.

Φέτος δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η πίεση από την διοίκηση, δύο χρόνια τώρα βάζω λεφτά από την τσέπη μου, μαζί με τον κ. Δαγκωνάκη και γενικά φέτος υπάρχει μία πίεση που δεν ξέρω για ποιο λόγο υπάρχει. Σέβομαι απόλυτα τη διοίκηση και θα περιμένω την απόφαση τους σχετικά με την παραίτηση μου».