Κ. Γαλανός: «Η μεταγραφή του Καρλή αμέσως μας ανεβάζει επίπεδο»

Ο προπονητής του Ηρακλή Νιπιδιτού, Κυριάκος Γαλανός, μίλησε στο grandsport.gr για τις δύο τελευταίες μεταγραφές που «έκλεισε» η ομάδα, αυτές του Αντώνη Καρλή και του Κωνσταντίνου Γαλανού.

Επέστρεψαν στον Νιπιδιτό Καρλής – Γαλανός!

Ο προπονητής του Ηρακλή, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον έμπειρο τερματοφύλακα, αναφέροντας πως η μεταγραφή του στο Νιπιδιτό, αμέσως ανεβάζει το επίπεδο στην ομάδα, ενώ τον ευχαρίστησε θερμά, που τον εμπιστεύτηκε και επέλεξε αυτόν για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τέλος, μίλησε και για την δεύτερη μεταγραφή, που ήταν ο γιός του, λέγοντας πως θα είναι μεγάλη η βοήθεια στην επίθεση της ομάδας του Ηρακλή Νιπιδιτού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο grandsport.gr:      

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντώνη Καρλή καθώς θα μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα, ακόμα και στην Α1, όμως με εμπιστεύτηκε και επέλεξε τον Ηρακλή Νιπιδιτού. Αμέσως θα μας ανεβάσει επίπεδο, θα θωρακίσει το τέρμα μας και θα βοηθήσει πολύ τους αμυντικούς. Πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση ακόμα και για τους Νέους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση η οποία μας στήριξε σε αυτή την μεταγραφή και απέδειξε πως κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν.

Για τον γιο μου τον Κωνσταντίνο, επέστρεψε μετά από 6 μήνες που ήταν στον ΕΓΟΗ, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στην επίθεση, γύρισε πιο έτοιμος με περισσότερες εμπειρίες και θα μας βοηθήσει αρκετά στο φετινό πρωτάθλημα».