Γ. Κουλούρας: «Μας αφήνει πικρία και στεναχώρια»

Στην διαιτησία του κυρίου Βισκαδούρου αλλά και στον τραυματισμό του Πετσαλάκη, στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τη Γόρτυνα ο Γιάννης Κουλούρας.

Ο προπονητής του ΠΑΝΟΜ, στη δήλωση του, εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του, τονίζοντας πως τους αφήνει μία… στεναχώρια αυτός ο τραυματισμός.

Στη δήλωση του μετά το τέλος του παιχνιδιού, ανέφερε: «μας αφήνει μία γλυκόπικρη αίσθηση το αποτέλεσμα. Κερδίζαμε 0-1, μετά έγινε 2-1 και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Νομίζω και χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη, επειδή είχαμε πολλές ευκαιρίες με τους Κολιακουδάκη-Τζανάκη να «τελειώσουμε» το παιχνίδι, θα μπορούσε το σκορ να είναι 2-4 ή 1-4 και τελικά ήρθε 2-2.

Έχουμε μία απογοήτευση και στεναχώρια όσο αναφορά την διαιτησία. Σε κάποια σημεία αδικηθήκαμε, ενώ ο επόπτης που ήταν μπροστά στο πέναλτι είπε στον ρέφερι πως δεν ήταν πέναλτι, εκείνος το πήρε πάνω του και το έδωσε, επίσης χαρίστηκε και σε μία φάση όπου έπρεπε να αποβληθεί αντίπαλο και γενικά εάν κάποια ομάδα αδικήθηκε από τα σφυρίγματα, αυτή η ομάδα είναι η δική μου. Πέραν των σφυριγμάτων, μας αφήνει και στεναχώρια ο τραυματισμός του Πετσαλάκη, που απ’ ότι μας είπε ο γιατρός του αγώνα, έχει σπάσει το χέρι του.

Μην ξεχνάμε βέβαια και τα δικά μας λάθη, είχαμε τις ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς και δεν το κάναμε και στο τέλος παραλίγο να το πληρώσουμε και να το χάσουμε κιόλας».